продукція нове життя Замовлення онлайн цілодобово!
Вайбер (099)764-98-08
Тел. (067)646-40-46

Укр>>     Рус>>
    
   Кошик

(порожньо)

ВХІД УЧАСНИКА
Логін:
Пароль:

забули пароль?
>>> ЗНИЖКИ >>>
КАТАЛОГ НОВЕ ЖИТТЯ

СЕРІЯ NEW LIFE ЕКСТРАКТИ 100 мл
СЕРІЯ NEW LIFE ЕКСТРАКТИ 30 мл
СЕРІЯ NEW LIFE ЕЛІКСИРИ 100 мл
СЕРІЯ NEW LIFE ЕЛІКСИРИ 30 мл
БАДИ У ФОРМІ ВИПУСКУ 180 ОДИНИЦЬ
СЕРІЯ NEW LIFE ФІТО-ЗДОРОВ'Я ФОРТЕ
СЕРІЯ NEW LIFE В ТАБЛЕТКАХ
СЕРІЯ NEW LIFE У РОСЛИННИХ КАПСУЛАХ
СЕРІЯ NEW LIFE У М'ЯКИХ КАПСУЛАХ
FOHT-DIET
КРЕМИ УНІВЕРСАЛЬНІ
ДОГЛЯД ЗА ПОРОЖНИНОЮ РОТА
СИРОПИ
ЧОЛОВІЧА СЕРІЯ
ДОГЛЯД ЗА ШКІРОЮ ОБЛИЧЧЯ
ДОГЛЯД ЗА ТІЛОМ
ДОГЛЯД ЗА ВОЛОССЯМ
ДЕКОРАТИВНА КОСМЕТИКА
МИЮЧІ ЗАСОБИ
ДРУКОВАНА ПРОДУКЦІЯ
По хворобам



Міжнародні сертифікати з контролю якості продукції ХАСП

Шановні партнери компанії «НОВЕ ЖИТТЯ»!

Поспішаємо поділитися з вами радісною новиною. Наша компанія отримала сертифікати міжнародної системи контролю якості продукції ХАСП. Це велике досягнення і рішучий крок у бік просування нашої продукції в Євросоюзі.

ISO 22000 так само як і ISO 9001 є державною системою сертифікації.

ISO 22000:2005 HACCP – це міжнародна система управління безпекою харчових продуктів. Слово HACCP – абревіатура від англійського «Аналіз ризиків і критичні точки контролю» – Hazard Analysis and Critical Control Points.

Національний стандарт був прийнятий в 2007 році і називається ДСТУ ISO 22000:2007 «Система управління безпечністю харчових продуктів».

Ця система управління була розроблена Всесвітньою організацією охорони здоров'я (World Health Organization, WHO) і Продовольчої і сільськогосподарської організацією ООН (Food and Agriculture Organization of the United Nations, FAO). Стандарт ISO 22000 НАССР визнаються і застосовуються практично у всіх сучасних країнах підприємствами–виробниками харчової продукції.

Зсередини стандарти 22000 являють собою систему управління безпекою виробництва харчових продуктів. Охоплює питання від контролю якості сировини, з якої виробляється продукція, матеріалу упаковки, а також доставки готової продукції нам – кінцевим споживачам.
Вимоги стандарту ХАСП забезпечують контроль на всіх стадіях виробництва харчових продуктів, в будь-якому місці процесу, від виробництва та зберігання до реалізації продукції – там, де можуть виникнути небезпечні ситуації.

Вимоги міжнародного стандарту ISO 22000 прийнятні до всіх типів організацій в харчовій сфері. Їх мета – впровадження менеджменту безпеки харчових продуктів. Головною ідеєю є привернення уваги на ті місця, де прогалини в контролі можуть бути критичними, що вплине на безпеку харчових продуктів і гарантію того, що продукція не завдасть шкоди споживачеві.

Версія для друку Версія для друку


БІБЛІОТЕКА
Комп'ютерне тестування
Протеїнові коктейлі
Лікування та профілактика гострих респіраторних інфекцій
Практичні напрацювання щодо застосування серії "Капсули"
Практичні напрацювання щодо застосування серії " Фіто-Здоров'я"
Практичні напрацювання щодо застосування Дієтичні добавки серії "НЖ" в таблетках
Практичні напрацювання щодо застосування еліксирів
Практичні напрацювання щодо застосування екстрактів
Напрацювання по схудненню
Сторінки валеолога по продукції "ЛІДЕР-ГРУП "КС "НОВЕ ЖИТТЯ"
Застосування по захворювань продукції "ЛІДЕР-ГРУП "КС "НОВЕ ЖИТТЯ"
Принципи складання оздоровчих програм з продукцією компанії "Нове Життя"
Статті по продукції
Ваша домашня аптечка - Швидка допомога
Здоров'я зсередини - краса зовні: розкриваємо секрети досконалості
Дієтичні добавки Компанії "ЛІДЕР-ГРУП" КС "НОВЕ ЖИТТЯ"
КОРОТКІ СТАТТІ
Алое віра - застосування
Гастрит - як лікувати
Про користь конюшини
Про користь вовчуги
Плющ при кашлі
Корисні властивості розторопші
Користь матки борової
Шавлія як антисептик
Деревій нас захищає
Головна | Новинки | Акції | Доставка | Відгуки
099-7649808 Vodafone
067-6464046 Київстар

9.00 - 20.00
ЗДОРОВ'Я
без
ЛІКІВ
"NEW LIFE" ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ
НАТУРАЛЬНА КОСМЕТИКА
ДЛЯ ПОБУТУ
-Україна-