Виробник - МГО КС "Нове життя", Україна, м. Дніпропетровськ
Форма випуску:
100 мл
Сироп від застуди містить:
вода демінералізована, ехінацеї екстракт, брусниці екстракт, імбиру екстракт, березових бруньок екстракт, липи екстракт, меліси екстракт, шипшини екстракт, ромашки екстракт, лепехи екстракт, деревію екстракт, Цукор буряковий, цукор тростинний коричневий, цукор кокосовий, вітамін С, м'яти ефірне масло, апельсина ефірне масло, бензоат натрію, лимонна кислота.
Імуномодулюючий сироп на рослинній основі допомагає швидше впорається із застудою. Спеціально підібрана композиція рослинних екстрактів з вітаміном с має протизапальну, антибактеріальну та загальнозміцнюючі властивості, чинить обволікаючу дію на слизову оболонку порожнини рота і горла, зменшуючи першіння і роздратування. Сироп можна застосовувати як загальнозміцнюючий засіб для профілактики респіраторних і вірусних захворювань.
Рекомендації щодо застосування:
приймати 1 ст. л. 2-3 рази в день. Після прийому сиропу не вживати напоїв 10-20 хвилин.
Властивості компонентів
Екстракт Ехінацеї — ефективний засіб для підвищення імунітету. Має противірусну властивість: не дає розмножуватися інфекціям, шкідливим бактеріям і вірусам. Ехінацею використовують при герпесі, грипі і кишкових інфекціях. Ехінацея покращує сон, пам'ять і увагу.
Екстракт Брусниці — містить велику кількість вітамінів, макро - і мікроелементів. Чинить жарознижувальну, протизапальну, антимікробну дії. Зміцнює імунітет і допомагає при захворюваннях ротової і носової порожнинах.
Екстракт Імбиру — володіє широким спектром антибактеріальних, противірусних, антиоксидантних і антипаразитарних властивостей. Зміцнює імунну систему. Лікує простудні і легеневі захворювання, бронхіальну астму, ангіну, кашель. Очищає легені, застосовується як відхаркувальний і потогінний засіб. Збільшує кількість внутрішнього тепла в організмі.
Єкстракт березових бруньок - чинить потогінну, жовчогінну, сечогінну, відхаркувальну, протизапальну, антисептичну, протигрибкову та противірусну дії. Застосовується як загальнозміцнюючий засіб при авітамінозах. Екстракт березових бруньок допомагає відходити мокроті при хворобах верхніх дихальних шляхів, грипі, бронхіті, трахеїті, ларингіті.
Екстракт Липи — має потогінну і бактерицидну дію, сприяє зняттю запалення, спека і гарячкових станів. Липовий цвіт є потужним імуномодулятором. Екстракт липи надає протимікробну, протизапальну дії, використовується для полоскання порожнини рота при запальних захворюваннях і при ангінах.
Екстракт Меліси — підвищує імунітет при простудних захворюваннях. Має жарознижувальну, протизапальну, заспокійливу, протисудомну, знеболюючу, дезинфікуючу і антибактеріальну властивості. Бореться з вірусними і бактеріальними інфекціями.
Екстракт Шипшини — містить велику кількість аскорбінової кислоти (вітаміну С). Є відмінним бактерицидним засобом. Надає загальнозміцнюючу дію на імунну систему. Екстракт шипшини підвищує опір організму хвороботворним бактеріям, покращує стан органів дихальної системи.
Єкстракт Ромашки - має протизапальну, антибактеріальну і заспокійливу властивостями. Ромашка дуже корисна під час лікування простудних вірусних хвороб, ангіні, ГРВІ. Ромашка ефективна при сильних болях в кишечнику, так як вона здатна знизити чутливість і швидко зняти запалення. Ромашка допомагає заспокоїтися і розслабитися, також благотворно впливає на сон.
Єкстракт Лепехи - має знеболюючу, відхаркувальну, протизапальну властивості. Аїр ефективний при респіраторних захворюваннях (нежиті, ларингіті, ангіні, бронхіті, грипі, пневмонії). Він допомагає знизити температуру, усунути гарячкові стани, болі в грудях, полегшити виведення мокротиння.
Екстракт Деревію — має бактерицидну, спазмолітичну, кровоспинну, протизапальну і ранозагоювальну властивості. Підсилює секрецію шлункового соку і покращує травлення, а також сприяє нормалізації обміну речовин. Деревій вважається хорошим засобом при застуді і кашлі.
Цукор буряковий — найважливіший з вуглеводів, життєво необхідних для живлення клітин мозку. Саме з глюкози, яку містить цукор, мозок отримує енергію, яку витрачає на процеси життєдіяльності.
Цукор тростинний коричневий — до складу входять унікальні речовини – меляса і патока, надають насиченість кольору. Вони також є джерелом мінеральних речовин і елементів – кальцію, магнію, калію, фосфору, цинку і невеликої кількості білків. Тростинний цукор допомагає регулювати обмін речовин, зміцнювати кісткові і суглобні тканини, стабілізувати роботу кровоносної і нервової систем, а також нормалізує роботу шлунка.
Кокосовий Цукор — містить у своєму складі великий природний хімічний склад, такий як цинк, залізо, калій, магній, а також вітаміни С і групи В, які дозволяють організму повноцінно засвоювати вуглеводи. Інозитол в складі забезпечує прилив сил, зменшення тривожності і втоми, сприяє поліпшенню настрою і усунення спазмічних болів.
Вітамін С — антиоксидант, який активує захисну функцію організму. Це зменшує чисельність вільних радикалів, що ушкоджують здорові клітини. Вітамін С сприяє підвищенню імунітету, зниженню ймовірності появи грипу та застуди.
Ефірна олія М'яти - ефективно діє при простудних захворюваннях, вбиває віруси і мікроби, здатне знизити температуру тіла. Ефірна м'ятна олія при втраті голосу і легкої захриплості дає заспокійливий ефект. Значно покращує мозковий кровообіг, впливає на судини, як спазмолітичний засіб.
Ефірне масло Апельсина — завдяки знеболюючій дії, ефірне масло апельсина знімає головний біль, полегшує м'язові і суглобові болі, невралгії, менструальні болі. Воно підвищує імунітет. Має антисептичну властивість, яку можна застосовувати при простудних захворюваннях, грипі та інфекціях верхніх дихальних шляхів.
Бензоат натрію — харчовий консервант, який не допускає появу в готовому продукті шкідливих мікроорганізмів.
Лимонна кислота - має бактерицидні та антиоксидантні властивості. Покращує смак готового продукту. Лимонна кислота бере участь в очищенні організму від зайвих солей, шкідливих токсинів, шлаків.
Терміни та умови зберігання:
24 місяці при температурі + 5 + 25С. Після відкриття препарат можна застосовувати протягом 3 місяців.
Протипоказання:
індивідуальна непереносимість компонентів.