продукція нове життя Замовлення онлайн цілодобово!
Вайбер (099)764-98-08
Тел. (067)646-40-46

Укр>>     Рус>>
    
   Кошик

(порожньо)

ВХІД УЧАСНИКА
Логін:
Пароль:

забули пароль?
>>> ЗНИЖКИ >>>
КАТАЛОГ НОВЕ ЖИТТЯ

СЕРІЯ NEW LIFE ЕКСТРАКТИ 100 мл
СЕРІЯ NEW LIFE ЕКСТРАКТИ 30 мл
СЕРІЯ NEW LIFE ЕЛІКСИРИ 100 мл
СЕРІЯ NEW LIFE ЕЛІКСИРИ 30 мл
БАДИ У ФОРМІ ВИПУСКУ 180 ОДИНИЦЬ
СЕРІЯ NEW LIFE ФІТО-ЗДОРОВ'Я ФОРТЕ
СЕРІЯ NEW LIFE В ТАБЛЕТКАХ
СЕРІЯ NEW LIFE У РОСЛИННИХ КАПСУЛАХ
СЕРІЯ NEW LIFE У М'ЯКИХ КАПСУЛАХ
FOHT-DIET
КРЕМИ УНІВЕРСАЛЬНІ
ДОГЛЯД ЗА ПОРОЖНИНОЮ РОТА
СИРОПИ
ЧОЛОВІЧА СЕРІЯ
ДОГЛЯД ЗА ШКІРОЮ ОБЛИЧЧЯ
ДОГЛЯД ЗА ТІЛОМ
ДОГЛЯД ЗА ВОЛОССЯМ
ДЕКОРАТИВНА КОСМЕТИКА
МИЮЧІ ЗАСОБИ
ДРУКОВАНА ПРОДУКЦІЯ
По хворобам



<<< на попередню сторінку

М'ЯКІ КАПСУЛИ З ЛІКОПЕНОМ

Склад діючих речовин:
лікопен (витяжка з томатів), лецитин, соєва олія.

Показання:
знімає напругу, підвищує сексуальну активність. Застосовується для зміцнення чоловічої потенції, зниження ризику виникнення пухлин простати, молочних залоз, шкіри, для поліпшення роботи серцево-судинної системи, захисту печінки від токсичних продуктів.

Рекомендації по застосуванню:
по 1 капсулі двічі на день після їди. Курс – 30 днів.

Застереження при застосуванні:
індивідуальна непереносимість, жовчокам'яна хвороба, вагітність, період лактації, вік до 12 років.

Форма випуску: 20 капсул по 500 мг.

КУПИТИ МОЖНА ТУТ>>>

ЛІКОПЕН

ЛІКОПЕН (в інших перекладах – лікопін) - це природний пігмент, червоного кольору, що визначає забарвлення плодів деяких рослин, наприклад томатів або кавуна. На концентрацію лікопену в помідорах впливає їх сорт і ступінь зрілості, кількість лікопіну збільшується разом з дозріванням плодів і досягає максимального значення в плодах, зібраних влітку.

Організм людини не в змозі сам синтезувати лікопен, тому необхідно його надходження в організм ззовні. Щоб заповнити кількість лікопену в організмі, потрібно з'їдати щодня хоча б один помідор, або 2 ложки кетчупу, або випивати склянку томатного соку. Зазвичай максимальна кількість корисних речовин міститься в сирих овочах і фруктах, але лікопін унікальний тим, що засвоюється краще після термічної обробки, наприклад, у формі соусу або томатної пасти. Покращує засвоюваність лікопену і присутність жирів у раціоні (тому в капсулу з лікопеном додано соєва олія).

Властивості і дія лікопену

Лікопен - це потужний антиоксидант, який уповільнює процеси окислення в організмі, блокуючий дію вільних радикалів, а це значить, що забезпечує йому здоров'я і молодість на довгі роки. Це потужний фактор у боротьбі зі старінням. Науково доведено, що лікопен стимулює роботу всіх органів і надає омолоджуючий вплив. Це потужний фактор захисту від раку. Завдяки їй поліпшується структура шкіри, стимулюється вироблення колагену, а це значить, зменшується процес утворення зморшок. До того ж лікопен здатний захищати шкіру від дії УФ-променів.

Лікопен грає дуже важливу роль у профілактиці багатьох проблем:
• Лікопен знижує ризик раку передміхурової залози і легенів. Вчені виявили, що дієта з високим вмістом лікопіну з томатів може знижувати ризик раку простати. Крім того, в 2009 р. в огляді 8 досліджень з лікопену і раку простати учені виявили, що вживання лікопену було пов'язано з скороченням рівня простат-специфічного антигену (рівні цього білка підвищені у хворих на рак передміхурової залози).
• Вживання лікопену може бути корисним для здоров'я легенів. Було проведено масштабне дослідження (2000 р.) з участю 124 207 дорослих, які спостерігалися протягом 10 до 12 років. Вчені виявили, що ризик розвитку раку легенів був значно нижчим серед тих, хто вживав дієту з високим вмістом різних каротиноїдів (клас антиоксидантів, який містить бета-каротин, альфа-каротин і лікопін).
• Також лікопен грає важливу роль в профілактиці раку грудей, шийки матки, шкіри та шлунку. Дослідження показали, що дієта, багата лікопіном, допомагає запобігти розвитку ракових захворювань, ризик їх появи знижується на 30%.
• Допомагає запобігти появі інсульту або інфаркту, оскільки інгібує окислення «шкідливого» холестерину, пов'язаного з розвитком атеросклерозу, зміцнює стінки судини.
• Впливає на мінеральну щільність кісткової тканини, зменшуючи ризик розвитку остеопорозу, як у жінок, так і у чоловіків.
• Невелике дослідження, опубліковане в 2000 р. показало, що лікопен володіє корисними властивостями, захищаючи від бронхіальної астми, фізичної напруги.
Після тижня прийому 30 мг лікопену в формі щоденного доповнення, 11 з 20 учасників відзначено значне збільшення захисту від бронхіальної астми, фізичної напруги.
• Захищає шкіру від передчасного старіння, знижує ризик отримання сонячних опіків, підвищуючи природний фактор захисту від сонця (SPF 1,3); стимулює синтез проколагену, попередника колагену, який відповідає за еластичність шкіри.
• Допомагає при лікуванні безпліддя у чоловіків, покращуючи якість сперми за рахунок збільшення кількості активних сперматозоїдів.
• Перешкоджає вікової дегенерації макули - сітківки ока.
• Захищає від катаракти.
• Допомагає запобігти цукровий діабет.
• Сприяє спалюванню зайвого жиру, так как активизирует процес травлення, нормалізує холестериновий обмін, апетит, пригнічують хвороботворну мікрофлору в кишечнику, має протигрибкові та антибактеріальними властивости, покращує роботу печінки. Лікопін володіє потужними імуномодулюючими властивостями.
Пацієнти з частими простудними захворюваннями, ВІЛ-інфекції мають низький рівень цієї речовини в крові.

Дослідження показали, що людський організм може засвоювати лікопен легше, після того, як він піддасться тепловій обробці, до того ж така обробка збільшує кількість антиоксиданту в кілька разів!!!
Лікопен є жиророзчинним речовиною і, отже, вимагає присутності жирів у харчуванні для всмоктування через шлунково-кишковий тракт. Тому так важливо вживати продукти, що містять лікопен, разом з рослинними оліями.

ЯКІ ПРОДУКТИ МІСТЯТЬ ЛІКОПЕН?

Лідер за вмістом лікопіну - томат.
Його по праву можна наділити усіма існуючими молодильними властивостями.
Але, для того, щоб забезпечити свій організм добовою дозою лікопену, ми повинні їсти кожен день по 5-14 кг помідорів. Звичайно ж, стільки томатів з'їсти в день нікому не під силу, та й нирки збунтуються. У цьому випадку нас виручить томатний сік або томатна паста. Науково доведено, що навіть вживаючи по 1 ч. л томатної пасти в день, можна збільшити кількість колагену в шкірі 33%!!!

Також лікопен містять такі овочі та фрукти:
• Рожевий Грейпфрут
• Гуава
• Кавун
• Гранат
• Шипшина
• Абрикоси (у невеликих кількостях)
• Хурма (у невеликих кількостях)
• Спаржа (один з небагатьох зелених овочів, що містять лікопен)
• Червоний солодкий перець
• Червона капуста
• Буряк
• Морква
• Папайя

У протипоказання до прийому лікопену відзначаються вагітність, період лактації, вік до 12 років.

ЛЕЦИТИН

Лецитин – основний компонент мієлінової оболонки, захисної оболонки нервових клітин і волокон. Приблизно 30% мієліну ЦНС складається з лецитину. Ізолюючі захисні тканини, що оточують головний мозок, хребет і тисячі кілометрів нервів на 66% складаються з лецитину. У мієліновому шарі у людей, які страждають на розсіяний склероз, кількість лецитину нижче норми.

• Лецитин бере участь у багатьох біохімічних процесах. Він володіє здатністю знижувати рівень холестерину в крові. Через кілька тижнів постійного приймання лецитину відзначається зниження його кількості. Встановлено, що лецитин рослинного походження (наприклад, з бобів сої) сприяє більш ефективному розчиненню холестеринових відкладень, ніж лецитин тваринного походження (наприклад, з яєць).
• Лецитин – кращий друг печінки. Більша кількість лецитину в нашому організмі міститься саме в цьому органі – 65% від загального числа. Тому препарат лецитину призначається при будь-яких патологіях печінки – гепатити, ожиріння печінки, інтоксикаціях, цирозах.
• При алкогольній інтоксикації лецитин також підтримає здоров'я печінки і знизить неприємні симптоми абстинентного синдрому (похмілля). Він активізує здатність організму чинити опір токсинів і стимулює вироблення жовчі, провокує активну регенерацію (відновлення) клітин печінки. Хоча любителям випити треба лікувати не печінка, а голову. Крім того, лецитин сильний антиоксидант, здатний виводити токсини з організму.
• Лецитин проти холестерину. Оскільки холестерин міститься в тих же продуктах, що і лецитин, користь і шкоду від вживання таких продуктів як би зрівнюється. Лецитин утримує холестерин в розчиненому вигляді і, відповідно, перешкоджає його відкладенню на стінках кровоносних судин. Додатково надходить в організм лецитин сприяє виведенню вже почав відкладатися холестерину, знижуючи його загальний рівень на 15-20 відсотків.
• Крім того, лецитин активізує роботу ферментів по розщепленню жирів, стабілізує жировий обмін, сприяє кращому засвоєнню вітамінів А, D, E і K. Фосфоліпіди активізують мікроциркуляцію крові в організмі. Тому лецитин, практично не маючи побічних дій, незамінний для профілактики хвороб серця і атеросклерозу. Його також виписують пацієнтам в період відновлення після інфарктів та інсультів.
• Лецитин зміцнює пам'ять, покращує увагу і підвищує сприйнятливість у дітей, особливо важко піддаються навчанню. Застосування лецитину для відновлення нервових тканин не дає небажаних ефектів, в той час як інші препарати можуть надавати побічна дія.
• Лецитин необхідний дитині з перших днів життя – в першу чергу для формування і розвитку центральної нервової системи. При грудному вигодовуванні дитина отримує лецитин з молоком матері. Якщо ж з якихось причин природне вигодовування неможливе, дефіцит лецитину потрібно усувати. Також особливо уразливий при нестачі лецитину дитячий організм під час стресів. Перші серйозні переживання починаються в період адаптації спочатку в садочку, потім у школі. Про першокласників розмова окрема. В цей період просто необхідний лецитин. Він стимулює мозкову активність, знижує стомлюваність. Поліпшує пам'ять, увагу, підвищує стресостійкість.
• Лецитин захистити слизову оболонку шлунково-кишкового тракту від шкідливих впливів. Тому його прийом показаний людям, що страждають гастритами, колітом і виразковою хворобою.
• При псоріазі і дерматиті прийом лецитину значно зменшить неприємні симптоми. Тому він часто використовується при комплексному лікуванні шкірних захворювань.
• Призначають лецитин і при різних жіночих хворобах аж до раку матки. Тому його прийом – хороша профілактика онкозахворювань жіночої статевої сфери.
• Ще одне чарівне властивість лецитину – здатність нормалізувати рівень цукру в крові. Він зміцнює мембрани клітин підшлункової залози, зокрема бета-клітин, які відповідають за вироблення інсуліну. Таким чином, при цукровому діабеті першого типу лецитин знижує зовнішню інсулінову потреба. При діабеті другого типу компенсує недолік есенціальних фосфоліпідів та жирних кислот.
• Незамінний лецитин і для мозку. Доведено, що регулярний прийом лецитину може призупинити розсіяний склероз (розпад мієлінової оболонки мозку), поліпшити мозкову активність при хворобі Паркінсона та синдромі Альцгеймера.
• Дефіцит лецитину в жовчі є однією з причин порушення метаболізму жирів і, як наслідок, утворення жовчних каменів, тому його прийом сприяє їх виведенню з організму. Лецитин захищає печінку від дії консервантів, інсектицидів, токсинів, лікарських препаратів, алкоголю і т. д.
• Нормальні функції статевих залоз також часто залежать від вмісту лецитину в раціоні.
• Необхідне для споживання кількість лецитину залежить від загального стану організму та інтенсивності навантажень. При фізичному навантаженні вміст лецитину в м'язах підвищується. Це сприяє підвищенню їхньої витривалості. З віком кількість лецитину знижується. Його недолік призводить до витончення мієлінової оболонки, порушення роботи нервової системи і появи дратівливості, синдрому хронічної втоми, мозкового виснаження, нервового зриву. Важливість лецитину для активної життєдіяльності організму може бути проілюстрована тим фактом, що при голодуванні, коли жирові відкладення і білки розщеплюються для вивільнення енергії, лецитин використовується організмом в саму останню чергу.

Як організм реагує на недолік лецитину?

Першою від нестачі лецитину страждає нервова система. Розлад пам'яті, постійні зміни настрою, зниження уваги, безсоння – ось основні симптоми дефіциту лецитину в організмі.
Крім того, якщо лецитину, що надходить з їжею, людині недостатньо, починається розлад травлення – неприйняття жирної їжі, часті проноси і здуття живота. Порушується робота печінки і нирок.
Може підвищуватися артеріальний тиск, прогресують хвороби шлунково-кишкового тракту, серця і судин, а також суглобів.

Природні джерела лецитину

Назва речовини походить від грецького «lekithos», що в перекладі означає «яєчний жовток». Відповідно, лецитин в достатній кількості є в яйцях, а також в продуктах, що містять велику кількість жиру, – яловичої або курячої печінки, насінні та горіхах, рибі, соняшниковій олії та м'ясі. Деякі овочі і фрукти також містять лецитин. Так, багато лецитину в бобових, зокрема в сої. Сировиною для виробництва промислового лецитину найчастіше виступають саме соєва олія, соя та продукти її переробки.

Протипоказань до прийому лецитину – трохи. Зрідка, але бувають алергічні реакції на лецитин, постарайтеся не пропустити перші ознаки алергії і припинити приймати препарат. Крім того, небажаний прийом лецитину при вагітності (особливо перший триместр) та годування груддю. Серед побічних ефектів у дуже рідкісних випадках відзначають нудоту і підвищене слиновиділення, запаморочення.

СОЄВА ОЛІЯ

Учёные говорят, что человек научился использовать растительные масла в своём питании ещё в доисторические времена, когда стало зарождаться земледелие – и действительно, многие масличные культуры известны людям уже не одно тысячелетие. В Украине же, когда говорят о растительном масле, как правило, имеют в виду подсолнечное масло: наши соотечественники, к сожалению, мало интересуются свойствами других масел.

Между тем, в мире существуют сотни растений, которые ботаники называют масличными, и в настоящее время уже более 100 из них постоянно используются для получения растительных масел, обладающих множеством полезных и целебных свойств. Список масличных культур всё время растёт, так как промышленные технологии, позволяющие извлекать масло из растений, тоже непрерывно совершенствуются.
Одной из таких культур, известных и популярных во всём мире, является соя – удивительно целебная культура с поистине уникальными свойствами, однако в нашей стране она непопулярна – и это не радует. Более того, к сое и соевым продуктам, употребляемым людьми уже тысячи лет, россияне относятся с предубеждением, считая их генетически модифицированными – как будто их не существовало до появления генетики как науки. Доходит до того, что соевое масло называют заменителем подсолнечного, причём дешёвым, и даже советуют воздержаться от его употребления беременным женщинам, тогда как на самом деле оно способствует развитию мозга будущего ребёнка. Данное заблуждение можно объяснить как незнанием, так и нежеланием знать, и не только со стороны производителей, но и со стороны потребителей.

Польза и свойства соевого масла

Соевое масло настолько целебно, что весь организм становится здоровым и крепким, если мы употребляем его постоянно, причём действует оно направленно: мужчинам помогает оставаться мужественными и сильными, женщинам – нежными и красивыми, а детям оно необходимо для роста и полноценного развития. Биологическая активность у этого масла выше, чем у других растительных масел, и наш организм может усваивать его на 98-100%.
На Востоке об этом знали с древнейших времён: уже около 5000 лет назад, и даже раньше, китайские учёные и целители писали о его свойствах в своих трактатах – тогда из сои уже научились готовить десятки разных продуктов.

Европа в те времена ещё жила в каменном веке, хотя и позднем, а про сою там узнали только в середине XVIII века н.э., и первыми этого удостоились французы – им часто везло с новыми продуктами питания. Во Францию попала даже не соя, а только соевый соус – в готовом виде, а к концу века о нём узнали и в Англии. Восточные продукты тогда считались в Европе экзотическими, и только в 1873 году, когда в Австрии проходила выставка, о сое узнали, как о сельскохозяйственной культуре – там её было представлено около 20 сортов.
Однако у нас соя стала известна ещё позже, в начале XX века, и в этом «помогла» русско-японская война: возить продукты на Дальний Восток было сложно – пришлось начать кормить армию соевыми продуктами.

Что касается соевого масла, то первые упоминания о нём встречаются всё-таки у китайских авторов, часто связывавших его употребление с мужской сексуальностью – оно действительно считалось сильнейшим афродизиаком. В то время представления о мужской половой силе отличались от наших довольно резко – например, считалось, что нормальный мужчина должен ежедневно (!) исполнять свой долг не менее чем с десятью женщинами – жёнами и наложницами, и только тогда он до глубокой старости будет в прекрасной форме. Современным мужчинам уж точно не помешала бы хотя бы часть подобной энергии, так что игнорировать соевое масло вряд ли следует.

Состав соевого масла

Состав соевого масла выгодно отличается от состава многих других растительных масел. Прежде всего, в нём очень много витамина Е, необходимого для полового здоровья, и состоящего из обеих форм – Е1 и Е2.
Сегодня уже известно, что витамин Е – это «2 в 1», то есть две формы одного витамина: Е1 – токоферолы (альфа, бета, гамма, дельта), Е2 – токотриенолы (обозначения те же). Необходимы обе формы, чтобы витамин был усвоен, и вместе они присутствуют только в натуральных продуктах питания – в аптечных витаминах токотриенолов нет, а значит, витамин Е из них попросту не усваивается.
А вот если регулярно употреблять свежие продукты с этим витамином, в том числе и соевое масло, то он будет усвоен организмом практически на 100% - разница очевидна. К сожалению, многие врачи не знают об этом (или даже не хотят знать).

Другие компоненты соевого масла: витамин С, кальций, натрий, магний, калий, фосфор; лецитин, насыщенные и ненасыщенные жирные кислоты. Больше всего линолевой кислоты – она может предупреждать развитие рака; потом идут олеиновая, пальмитиновая, альфа-линоленовая и стеариновая. Эти вещества не дают накапливаться в сосудах холестерину, как и лецитин; соевое масло можно употреблять для профилактики заболеваний почек, атеросклероза, для укрепления иммунитета и снятия последствий стресса; оно улучшает обмен веществ и стимулирует работу кишечника.

В побочных действиях соевого масла, впрочем, как и любого масла, можно указать лишь опасность обострения желчекаменной болезни. Но только при передозировке – не меньше чайной ложки регулярного приема или если случайно выпить целую коробку мягких капсул.

Принимайте продукцию ЛИДЕР-ГРУПП «КС «НОВАЯ ЖИЗНЬ» и будьте здоровы!

(По материалам компании "Новая Жизнь", 2015 г.)


<<< на предыдущую страницу

Версія для друку Версія для друку


БІБЛІОТЕКА
Комп'ютерне тестування
Протеїнові коктейлі
Лікування та профілактика гострих респіраторних інфекцій
Практичні напрацювання щодо застосування серії "Капсули"
Практичні напрацювання щодо застосування серії " Фіто-Здоров'я"
Практичні напрацювання щодо застосування Дієтичні добавки серії "НЖ" в таблетках
Практичні напрацювання щодо застосування еліксирів
Практичні напрацювання щодо застосування екстрактів
Напрацювання по схудненню
Сторінки валеолога по продукції "ЛІДЕР-ГРУП "КС "НОВЕ ЖИТТЯ"
Застосування по захворювань продукції "ЛІДЕР-ГРУП "КС "НОВЕ ЖИТТЯ"
Принципи складання оздоровчих програм з продукцією компанії "Нове Життя"
Статті по продукції
Ваша домашня аптечка - Швидка допомога
Здоров'я зсередини - краса зовні: розкриваємо секрети досконалості
Дієтичні добавки Компанії "ЛІДЕР-ГРУП" КС "НОВЕ ЖИТТЯ"
КОРОТКІ СТАТТІ
Алое віра - застосування
Гастрит - як лікувати
Про користь конюшини
Про користь вовчуги
Плющ при кашлі
Корисні властивості розторопші
Користь матки борової
Шавлія як антисептик
Деревій нас захищає
Головна | Новинки | Акції | Доставка | Відгуки
099-7649808 Vodafone
067-6464046 Київстар

9.00 - 20.00
ЗДОРОВ'Я
без
ЛІКІВ
"NEW LIFE" ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ
НАТУРАЛЬНА КОСМЕТИКА
ДЛЯ ПОБУТУ
-Україна-